Egészségbiztosítás!

Ne játssz az egészségeddel!

Már lefoglaltad a repülőjegyet a külföldi utazáshoz? Van egy nagyon fontos dolog, amiről reméljük nem feledkeztél el…

2019. július 18. 19:09 - egeszsegbiztositasok

 001-01.jpg

Itt a nyár, a nyaralás évszaka. Végre, a jól megérdemelt vakáció időtartama alatt kipihenhetjük egész éves fáradtságunkat. A külföldi nyaralás során ahhoz, hogy a pihenés napjai valóban gondtalanul telhessenek érdemes néhány előkészületet megtenni.

A váratlan helyzetek, előre nem láthatóak, nem tudunk rá felkészülni, éppen ezért fontos, hogy az ilyen helyzetekről külön gondoskodjunk.

Mindannyian tudjuk, hogy a legjobb lehetőség az, amikor nem szükséges váratlan helyzetekről gondoskodnunk. Azonban, ahhoz, hogy a nyaralásunk során biztonságban érezzük magunkat, mert tudjuk, hogy védve vagyunk a váratlan élethelyzetekben is, feltétlenül szükséges, hogy megfelelő utasbiztosítással rendelkezzünk.

 001-02.jpg

Milyen váratlan helyzetek merülhetnek fel egy utazás során, amikor mindenképpen jól jön, hogy ha minőségi utasbiztosítás gondoskodtunk?

 001-03.jpg

• Baleset – a balesetekre nem tudunk előre felkészülni,
• Betegség – igencsak megnehezíti az életünket, hogy ha a nyaralás időtartalma alatt betegedünk meg. Nem csak a háziorvosunk van messze, de nehézséget okozhat az is, hogy ha a megbetegedés során nem tudjuk, hogy kihez és nem tudjuk, hogy hova forduljunk.
• Poggyászkár – saját testi épségünk megőrzése mellett, nagyon nagy bosszúságot okozhat az is, hogy ha az otthon gondosan kiválogatott személyes felszerelésünkben keletkezett kár.

 001-04.jpg

Akármelyik eset fordul elő, az egész világra kiterjedő, magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálattal egybekötött szolgáltatással állunk rendelkezésre, a nehéz pillanatokban.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérd visszahívásunkat, hogy a vakációd gondtalan és felejthetetlen emlék legyen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegbiztositasok.blog.hu/api/trackback/id/tr2814969714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása