Egészségbiztosítás!

Ne játssz az egészségeddel!

A világ legnépszerűbb úti célja: Párizs!

2019. július 29. 16:09 - egeszsegbiztositasok

003-001.jpg

Párizs a világ egyik legjelentősebb gazdasági és kulturális központja. A világ négy legjelentősebb városa között nevezhetjük meg, hiszen befolyása a politikára, az oktatásra, a szórakoztatóiparra, a médiára, a divatra, a tudományra és a művészetekre megkérdőjelezhetetlen. A világ ötszáz legjelentősebb vállalata közül 38 Párizsi székhellyel rendelkezik. Az UNESCO, az OECH, az ESA és az ICC szervezetek központja is ebben a világvárosban található!

003-002.jpg

Évente több mint harminc millió turista látogat el Párizsba, aminek köszönhetően a város a világ legnépszerűbb úti céljai között foglal helyet.

003-003.jpg

Az Eiffel-torony a legnépszerűbb épített látnivaló, de mellette az Arc de Triomphe a diadalív, a Les Invalides azaz I. Napóleon hadvezér síremléke, a Conciergerie egy középkori börtön, a Palais Garnier a párizsi opera, a Notre-Dame székesegyház, a Sorbonne a középkorban épített egyetem, a New York-i Szabadság-szobor kicsinyített mása, a Panthéon amely a legnagyobb franciák nyugvóhelye, a Luvre a XIX. század előtti alkotások kiállítására alapított múzeum, ami Franciaország legnagyobb múzeuma mind-mind olyan látnivaló, ami felkelti a turisták érdeklődését, de csak néhány Párizs számos látnivalói közül.

003-004.jpg

A Moulin Rouge a szórakoztató negyed központjában található, az 1920-as évek óta töretlen a népszerűsége, mondhatni kötelező párizsi látnivaló a vörös malom, amelynek vitorlái folyamatosan mozognak. A mulatót 1889-ben építették, az első világháború során leégett, de hamarosan újra megnyílt. Párizs nem csak a kultúra iránt fogékony turisták számára érdekes, de az éjszakai életéről, klubjairól és mulatóiról is nagyon híres!

003-005.jpg

Párizs számtalan látnivalót, kalandot és szórakozást kínál, hogy felvegyük a listánkra, mint a várost, ahová mindenképpen el kell utaznunk. Ahhoz, hogy egy esetleges baleset, betegség vagy poggyászkár ne tegye tönkre a vakációnkat, miközben a világ legkedveltebb úti céljaként elhíresült Párizsban járunk válasszunk megfelelő utasbiztosítást.

 

KATTINTS!

 

Keressen fel minket személyesen

1027 Budapest 

Margit körút 44.

 

alatti exkluzív irodánkban

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegbiztositasok.blog.hu/api/trackback/id/tr5914985402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása