Egészségbiztosítás!

Ne játssz az egészségeddel!

Hordozható elektronikus berendezések biztosítása

2018. június 27. 13:24 - egeszsegbiztositasok

cikk002.jpg

A kilencvenes években, amikor a mobiltelefon még státusszimbólumnak számított egy apa kétségbeesetten mesélte, hogy amikor a lánya beleejtette a mobiltelefonját az angol toalett kagylójába, nem tudott más tenni, mint elkezdett pszichológusokat kérdezgetni, hogy vajon mi baja lehet a lányának, hogy ilyen különleges és furcsa dolgokat művel. Amikor a fenti eset az apával is előfordult, akkor állt le a pszichológus kereséssel.

A kilencvenes évek után volt egy rövid átmeneti időszak, amikor a mobilok könnyen, gyorsan és egyszerűen pótolhatóak voltak, majd ránk köszöntött az okostelefonok világa.

Ma egy átlagos nap folyamán a legtöbb alkalommal a mobiltelefonunkat vesszük kezünkbe. Az okostelefonunk a legtöbb alkalommal kezünkben levő használati tárgyunk. Megnézzük jött-e üzenetünk, fényképezünk, internetezünk a mobiltelefonunkkal, ezért számtalan olyan lehetőség adódik, ami során a mobiltelefonunk megsérülhet, például olykor figyelmetlenek vagyunk, és a kulcscsomóval együtt az asztalra dobjuk. Az okostelefonok kijelzője azonban nagyon könnyen megsérül.

cikk002-02.jpeg

Biztosan veled is előfordult már olyan, hogy a mobiltelefon kiesett a kezedből és összetört a kijelző. Előfordulhatott már veled is olyan, hogy a notebook leesett és használhatatlanná vált, többé már nem lehetett bekapcsolni. Esetleg egy utazás során a repülőtéri poggyászkezelők nem túl figyelmes poggyászkezelési szokásai miatt tönkrement a digitális fényképezőgéped.

A XXI. század elején az emberiség az információs társadalom korszakát éli, az elektronikus eszközeink a mindennapjaink részei, sokan rengeteget spórolunk és nagy erőfeszítéseket teszünk azért, hogy birtokolhassuk ezeket az eszközöket és a fenti balesetek igen nagy fejfájást okozhatnak.

Az ilyen kellemetlen esetekre lehet jó megoldás az elektronikus eszközökre, készülékekre kötött biztosítás, ami szinte minden veszélyre köthető, az elemi károkon és az ellopáson kívül. A Generali biztosítása kezelési hiba, ügyetlenség, rosszindulatú rongálás, töréskárok, légköri elektromosság hatásai esetén is védelmet nyújtanak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegbiztositasok.blog.hu/api/trackback/id/tr1114077211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása